Lia Bugnar, prima reacție după ce fostul ei iubit, Anghel Damian, a apărut sărutându-se cu Theo Rose

0
lia bugnar

Regizoarea Lia Bugnar, până de curând iubita lui Anghel Damian, a avut o primă reacție după ce în spațiul public au apărut fotografii în care actorul și cântăreața Theo Rose au apărut în ipostaze intime.

Lia Bugnar a avut o primă reacție după fotografiile din presă în care cei doi apar sărutându-se pe stradă.

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți. În al doilea rând, înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, a declarat actrița Lia Bugnar, pentru Fanatik.

Theo Rose confirmat că are o relație cu Anghel Damian

La rândul ei, Theo Rose a simțit nevoia să le explice fanilor ce e cu fotografiile apărute în spațiul public. Artista, care se bucură de un mare succes pe plan profesional în această perioadă, a recunoscut că a început o relație cu Anghel Damian, după ce s-a despărțit de iubitul ei.

„Măi oameni, a apărut acest articol în CANCAN, articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu că s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Însă, cineva nu și-a dorit la fel ca mine, discreție, și a dat acest pont, colegii noștrii din presă au venit știind ce urmează să surprindă, au venit frumos, și-au făcut treaba, mănâncă și ei o pâine, nu avem nicio problemă, suntem ok cu asta.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta”, a spus Theo Rose într-un video postat pe Instastory.

Theo Rose și Anghel Damian au confirmat că sunt împreună. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Clanul“, care va fi difuzat din toamnă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.