Dan Negru face praf vedetele din televiziune: „Răduleasca sau Marin sunt babe!”

0
Dan Negru

Dan Negru a primit trofeul pentru Personalitatea media a anului 2022 în România şi a vorbit despre vedetele rămase „pe sticlă”.

Jurnalistul este de părere că ţara noastră este „lovită de discriminare de vârstă” în lumea televiziunii, iar Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu sunt considerate „babe”.

„Asta cu ‘Personalitatea anului’, acum vorbesc serios, România e lovită de discriminare de vârstă, crede-mă. În lumea civilizată a televiziunii, oamenii de peste 50 de ani n-au o problemă în a face televiziune. La noi o au.

Larry King s-a apucat de televiziune la 50 de ani. La noi, Răduleasca sau Marin sunt babe! Ellen de la celebrul show american are 64 de ani. Știi vreo prezentatoare de 64 de ani din România?

Gândește-te că Andreea Esca e singura care are o relativă maturitate. Dacă aș dedica cuiva toate premiile pe care le-am primit vreodată, ar fi oamenilor trecuți de 45 de ani, pentru că nu e ușor să faci televiziune într-o țară în care televiziunea e lovită de discriminare de vârstă. N-o zice nimeni asta, eu o zic, n-am ce să pierd!

Se întâmplă din ieftineală. E mai ușor să angajezi un copil de 19 ani, de 20 de ani, decât un matur care are experiență și pe care trebuie să îl plătești cu alți bani. Se întâmplă din ieftineală, din costuri.

Și da, se poate întâmpla și din tradiție. România a ratat «Golden Age»-ul televiziunii mondiale, a fost în anii ’80, atunci aveam două ore de emisie. Noi am avut televiziune câțiva ani, după ’95-’98!

Nu pot să judec, am cunoscut oameni care au făcut ode, importanți în România. Și nu cred că făceam, știi de ce? Părinții și bunicii mei au fost toți deportați prin Bărăgan, nu aveam dosar curat, nu mă primeau!?”, a declarat Dan Negru, pentru Cancan.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.