Cum să te îmbraci când este foarte cald

0

Când temperaturile sunt ridicate, găsirea ținutei ideale devine dificilă. Nu știm pe ce material să mizăm pentru a nu transpira prea mult și ajungem să preferăm confortul mai degrabă decât stilul. 

Vara putem purta ce ne place fara sa ne facem griji ca racim. Nu ne saturam niciodata de frumoasele piese de vara care ne compun dressingul si sa ne imbracam dimineata devine imediat mai clar. Pur și simplu îmbracă-ți o rochie drăguță cu flori pentru a face o mică impresie sau poartă pantaloni fluizi și un tricou simplu pentru un look casual care este foarte plăcut de purtat. 

Chiar dacă iubim această perioadă a anului și garderoba drăguță care o însoțește, mercurul din termometre poate crește rapid și ne trezim brusc tulburați în fața garderobei noastre. Când sunt 35°C la umbră și trebuie să mergi la muncă, alegerea ținutei nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă aerul condiționat din birou este setat pe 18-20 de grade. Acest lucru este valabil și atunci când ești în vacanță și în fiecare an apare aceeași întrebare: cum să te îmbraci și să fii la modă când este foarte cald ?

Iata ce material trebuie adoptat pentru a te simți confortabil si stilat atunci cand este foarte cald.

„Când este cald, trebuie să pariezi pe materiale ușoare”, explică Cristina Cordula, fashion editor Femme Actuelle. Pare evident, dar mai puțin este identificarea acestor materiale aeriene care nu vă țin de cald! Cine sunt prietenii și inamicii noștri din garderoba noastră în cazul unui val de căldură? Expertul în modă ne luminează: „Vom alege mai degrabă bumbacul decât materialele sintetice. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, mătasea este un material care se încălzește, așa că trebuie să aveți grijă la acest material care se va lipi vara de corp”.

Piesele fluide vor fi astfel cei mai buni aliați ai noștri pentru a fi stilate fără a transpira. Ne vom pune, așadar, ochii pe toate hainele care ne dau impresia că plutim în aer! „Este mai bine sa porti rochite fluide din bumbac super dragut, usor, care zboara cand mergi. Pentru ca fluiditatea nu se lipeste”, ne sfatuieste consultantul de imagine. Și întrucât lungul este foarte la modă în această vară 2023, nu vom renunța să optăm pentru o rochie lungă fluidă care oferă un aspect ultra feminin.

Look de vară: ce ținută să porți la plajă sau la piscină pentru a fi la modă?

În timp ce unii se mulțumesc să-și îmbrace cel mai bun costum de baie și un prosop pentru a merge la plajă sau la piscină, pentru alții, îmbrăcămintea de plajă este o alegere care nu trebuie luată cu ușurință.

„Îmi place foarte mult să port ținute stilate pentru a merge la plajă. În momentul de față, există o tendință pentru haine tricotate, așa că de ce să nu port o rochie destul de lungă într-un tricot care să ofere o privire asupra costumului de baie. Este proaspăt și ușor, ne place!” . 

Pentru a finaliza totul, vom îmbrăca elementele esențiale pe care le găsim în fiecare sezon: șlapi. Pentru o ținută de plajă, șlapii sunt obligatorii! Mai adaugi o pălărie și geanta de plajă și ești gata!

Ce haine să porți pentru a fi la modă fără a-ți fi prea cald la un festival? 

Când mergi la un festival, alegerea look-ului este foarte importantă. Aceste evenimente sunt pentru multe fashioniste ocazia de a purta o tinuta deosebita. Trebuie să găsești echilibrul perfect între confort și stil. Și aici se află toată complexitatea! Dacă ai rămas fără inspirație și se apropie ziua cea mare, nu te panica. 

„Consider că există modalități de a te îmbrăca foarte stilat atunci când mergi la un festival. Îmbrăcăm piese casual precum pantaloni scurți, fuste mini sau bluze fluide. Stilul hippie este foarte la modă pentru festivaluri. Rochiile boeme fluide sunt fierbinți! Este un festival, așa că purtăm lucruri confortabile, dar sexy.”

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.