Ana Morodan revine pe sticlă! Vedeta își reia emisiunea

0

Ana Morodan revine la TV cu show-ul pe care îl are la Antena Stars. Influencerul îşi reia emisiunea REAlă by Ana Morodan, cu un nou sezon începând de sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21.00, potrivit tvmania.ro.

Zilele trecute, Ana Morodan a publicat un clip cu imagini din noul sezon al emisiunii ei. „Contesa digitală” a promis că fanii ei vor afla adevărul despre consumul de alcool și droguri, în noile episoade din „REAlă by Ana Morodan”.

„S-au scris multe. Am aflat nume de substanțe pe care le-am consumat de nici nu știam că există. Adevărul… Pe fapte. Pe analize. Îl aflați în iulie, în @realabyanamorodan”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Morodan a declarat în luna mai, pentru fanatik.ro, că dispariția ei de la Antena Stars a fost, de fapt, o simplă pauză.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toţi de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror şi toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând şi distrându-mă. Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat şi noi, uite, în tot răul e şi un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv.

Şi-a pus amprenta şi oboseala. Căci să fii în faţa camerei atâtea ore nu e atât de uşor, cel puţin pentru mine”, a spus Ana Morodan.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.