Cum să strângi o curea prea mare fără a face găuri? 

0

Pentru a evita un faux în modă de a lăsa cureaua să atârne, există un truc ușor și rapid de făcut în doar câteva secunde pentru a o strânge fără a avea nevoie de o nouă gaură.

Lăsată multă vreme deoparte și neglijată de sfera modei, cureaua nu mai este considerată accesoriul neiubit. Dimpotrivă, reprezintă vedeta garderobei noastre pentru a ne înfrumuseța ținutele, atât vara, cât și iarna. Un adevărat obiect de modă, cureaua se dezvăluie în plină zi până la punctul de a deveni un accesoriu prețuit în lumea modei, la fel ca și gențile și pantofii. Stil cowboy, cu cataramă, piele sau din pânză, cureaua energizează o ținută exagerat de clasică dându-i un pic de însuflețire. Și în epoca quiet luxury, care aduce minimalismul la zi, cureaua domnește suprem! 

Popularizată de casele Céline și Saint Laurent, cureaua sobră și elegantă, inspirată din trendul „luxul liniștit”, își propune să fie un adevărat pilon al garderobei, dar trebuie totuși să ai o curea la dimensiunea potrivită. Cine nu s-a trezit la un moment dat cu o centură prea mare și atârnând? Trebuie să recunoaștem, nu există nimic mai enervant și mai inestetic. În loc s-o aruncați, să știți că este posibil să o strângeți fără a face găuri noi. Sfatul, depistat pe rețelele de socializare, nu ar putea fi mai simplu și mai rapid de făcut și, cu siguranță, îți va schimba viața!

Cureaua prea mare în talie: descoperă tehnica de a o strânge fără a-i adăuga o gaură nouă

Nu mai putem număra numărul de sfaturi și trucuri găsite pe TikTok. O adevărată peșteră a lui Ali Baba, această rețea de socializare ne ghidează în fiecare zi către noi tehnici și gesturi care să ne ușureze viața atât în ​​materie de modă, cât și de frumusețe. Am descoperit recent cum să ne curățăm pantofii, cum să albim șireturile albe, sau chiar cum să îndepărtați petele de sos de roșii de pe pantofi. Pentru fiecare problemă există o soluție! Prin urmare, este destul de firesc către aceeași platformă căreia ne-am îndreptat pentru a răspunde la întrebarea „Cum să porți o centură prea mare?” . Pentru a rezolva problema, utilizatorul @hannahlinttell pare să fi găsit răspunsul. „Sfat curea!!! Am găsit asta pe TikTok și mi-a schimbat viața”, comentează ea în videoclipul ei.

Iată tutorialul său pentru a lega o curea prea mare:

– trece cureaua prin buclele hainei;

– glisați dintele curelei nu în orificiul prevăzut în acest scop, ci în colțul inferior;

– treceți capătul centurii prin buclele situate pe cealaltă parte a îmbrăcămintei;

– faceți un nod elegant cu restul curelei atârnând în jos.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.