Cum să faci hainele ieftine să arate uimitor și să eviți greșelile obișnuite de modă

0

Unele femei subestimează impactul accesoriilor, determinându-le să le ignore. Cu toate acestea, chiar și o mică adăugare le poate evidenția cele mai bune caracteristici și le poate ridica aspectul. Acest lucru a fost demonstrat vizual de stilistul Irina Ponyakina pe blogul ei, demonstrând că moda nu este despre detalii banale.

Greșeala #1. Tricou subțire

Imagine

Multe femei sunt încă atașate de cardiganele lor ușoare, dar cel mai bine este să le poarte ca strat interior. Același lucru este valabil și pentru pulovere.

Am ales o cămașă din piele ecologică pentru a adăuga un strat superior la modă ținutei mele. De obicei o port descheiată, deoarece creează o linie verticală suplimentară în aspectul meu general, care ajută la alungirea corpului, spune ea.

După cum probabil știți deja, cardiganele lungi și scurte sunt în prezent la modă. Cu toate acestea, este important să rețineți că cardiganele până la șold sau cele care cad chiar sub șolduri pot fi nemăgulitoare.

După cum puteți vedea în fotografie, aceste tipuri de cardigane pot face o femeie să pară mai scundă, să lărgească șoldurile și să scurteze picioarele. Cel mai bine este să alegeţi un cardigan care să cadă fie deasupra șoldului, fie sub genunchi pentru a menține o silueta măgulitoare.

În ceea ce privește fustele: este obișnuit ca femeile să evite să bage pulovere sau cardigane în fuste, dar mi se pare destul de confuz. După cum se arată în exemplul meu, o fustă poate ajuta la alungirea picioarelor și la echilibrarea siluetei de ansamblu. Chiar dacă aveți o burtă proeminentă, o curea lată o poate ascunde eficient. Așadar, nu vă fie teamă să experimentați cu îmbrăcarea topurilor atunci când purtați o fustă, deoarece poate ajuta la crearea unui aspect mai elegant.

Pantofii de culoare deschisă vor face ca generalul să arate mai ușor.

Greșeala #2. Haine voluminoase, fără accent pe talie

Imagine

Micile detalii din look-ul nostru joacă într-adevăr un rol în rezultat. Chiar dacă toate hainele din ținuta mea sunt încă la modă, am observat că în fotografia din stânga arătam un pic cam ciudat. Pur și simplu acordând atenție acestor mici detalii, aș putea transforma aspectul general al ținutei mele. Tot ce am făcut a fost:

Am înfipt partea superioară în fustă, sporind proporțiile taliei și corpului și făcându-mi picioarele să pară mai lungi.
Am expus încheieturile, făcând astfel aspectul general mai feminin și mai ușor.

Greșeala #3. Hainele prea strâmte

Imagine

Anumite combinații de îmbrăcăminte, cum ar fi botinele și blugii strânși, pot crea iluzia unei forme mai late a corpului. În plus, este obișnuit ca persoanele cu șolduri mai largi să le facă accidental să pară mai largi purtând haine prea strâmte.

Să corectăm greșelile:

Purtarea unui strat superior, cum ar fi un blazer, poate fi o soluție bună dacă preferați să nu vă subliniați forma corpului curbat. Acest lucru vă poate ajuta să vă echilibrați proporțiile și să atrageți atenția de la anumite zone.

Este necesar să  bagi bluza în blugi.

Și trebuie să schimbăm și pantofii  — botinele nu mai sunt la modă, în timp ce blugii strânși în jurul gleznelor sunt extrem de depășiți și nu au făcut pe nimeni să arate atractiv.

Greșeala #4. Prea multe linii orizontale

Imagine

În loc să obțină un aspect coeziv, au împărțit corpul în componente separate. Fotografia din stânga arată că gâtul defăcut, fusta creion și botinele sunt deconectate și perturbă proporțiile ținutei. În plus, dacă lăsați gâtul nedesfăcut poate face picioarele să pară mai scurte, agravând și mai mult problema. Nu este surprinzător faptul că experții în modă vă sfătuiesc să îmbrăcați topuri precum bluze, tricouri și pulovere pentru a crea o siluetă armonioasă și măgulitoare. Iată ce am schimbat la aspect:

Am înlocuit fusta. Modelul pe care l-am folosit în look-ul din fotografia din stânga nu mai este în stil. Lungimea fustei nu este bună – în mod ideal ar trebui să fie fie deasupra genunchiului, fie, ca în cazul meu, sub genunchi. Ar fi bine dacă fusta are un fund asimetric – ne va ajuta să înlăturăm o linie verticală.

Am înfipt bluza în fustă și am adăugat o curea look-ului. Am restabilit proporțiile și am făcut ca picioarele să pară mai lungi.

Am schimbat pantofii cu unii care corespund culorii pielii, pentru că alungesc vizual picioarele.

Greșeala #5. Aspect închis

Imagine

Aceeași rochie poate arăta foarte diferit datorită detaliilor subtile și aparent nesemnificative.

Este indicat să nu închideți toți nasturii de pe rochie, presupunând că are nasturi. Menținerea decolteului ușor deschis este o idee bună, deoarece  creează iluzia unui gât mai lung și un aspect mai relaxat.

Îmi plac curelele, dar nu îmi plac curelele care vin cu rochii atunci când sunt cumpărate. Motivul este destul de simplu – o curea adaugă interes și un finisaj lustruit ținutei, în timp ce alegerea unei curele care se potrivește cu culoarea rochiei este adesea plictisitoare și neinteresantă.

Pentru a obține un aspect mai aerisit și mai ușor, luați în considerare să suflecați ușor mânecile rochiei pentru a expune încheieturile.

În ceea ce privește pantofii, sfatul meu rămâne același — pantofii ușori sunt preferați celor întunecați.

Greșeala #6. Rupi proporțiile corpului

Imagine

În prima imagine, tinuta pare plictisitoare, iar proportiile par ușor deformate, creând iluzia că corpul este mai lung decat picioarele. Iată cum am corectat-o:

Am schimbat pantofii cu cei cu toc înalt pentru a-mi face picioarele să pară mai lungi. Apropo, dacă optezi pentru pantofi de aceeași culoare cu pantalonii sau colanții tăi, picioarele îți vor părea mai lungi — e adevărat!!!

Am desfăcut mai mulți nasturi de pe cămașă pentru a-mi face gâtul să arate mai lung și pentru a-mi face un aspect mai cochet și feminin.

Mi-am suflecat mânecile cămășii pentru a-mi arăta încheieturile subțiri. Mi-a dat o ușurință aspectului și m-a făcut să par mai subțire.

Accesorii adăugate pentru a face aspectul general mai atractiv. Ai putea opta pentru o geantă roșu aprins pentru a adăuga un plus de culoare sau o pălărie neagră dacă preferi să eviți detaliile îndrăznețe. Oricare dintre aceste sfaturi poate funcționa bine și poate adăuga o notă elegantă ținutei tale.

Proporții corectate. Luați în considerare adăugarea unei curele și menținerea cămășii cu nasturi pentru a îmbunătăți talia. Alternativ, dacă preferați să nu purtați curea sau să atrageți atenția asupra taliei, desfacerea cămășii poate crea o linie verticală care poate da iluzia unui aspect mai suplu. Este esențial să alegeți o cămașă care se potrivește cu nuanța pantalonilor pentru un aspect coeziv și raționalizat.

Totul ține de accesorii.

Imagine

Iată un exemplu vizual util despre cât de mult poate face o curea selectată corespunzător. Cureaua care a venit cu ținuta nu face treabă bună. Observați nasturii desfăcuți. De asemenea, am creat o ținută în care rochia în stil cămașă funcționează ca un trenci ușor de vară.

Imagine

Dacă te gândești să porți rochia albastră din imagine, ai putea lua în considerare adăugarea unei curele pentru a-ți spori talia. Deși rochia este în regulă, o curea o poate face să arate mai lustruită și să-ți arate cele mai bune trăsături. Nu-ți face griji dacă rochia nu se potrivește, cureaua poate crea o siluetă mai măgulitoare. Și dacă te simți foarte elegant, încearcă să adaugi o cămașă descheiată pentru a crea o linie verticală și a accentua și mai mult cureaua.

Imagine

Aspectul din stânga este bun pentru femeile însărcinate. Aspectul cu centura pare mai echilibrat.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.