Cum arată și cu ce se ocupă Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic

0
Florin piersic

Daniel Piersic a preferat să rămână în umbră, lăsând lumina reflectoarelor pentru fratele său mai mare, Florin.

Florin Piersic are doi băieți cu care se mândrește. De-a lungul timpul, fiul cel mare, Florin Piersic junior a fost pus în lumina reflectoarelor. Puțină lume știe detalii cu privire la cine este și cu ce se ocupă fiul cel mic al acestuia.

Daniel Piersic este fiul pe care marele actor îl are din căsnicia cu Anna Szeles, o actriță cu origini maghiare. Cei doi au petrecut unul lângă altul 10 ani din viață. Când părinții lui au luat decizia de a divorța, în 1985, Daniel a rămas cu mama lui, cu care s-a mutat definitiv în Budapesta. Ulterior, când a ajuns la vârsta maturității, Daniel s-a mutat în Viena.

În prezent, Daniel Piersic este expert în comerț și relații internaționale, el urmând în prealabil studii orientate pe zona de economie. Separat de viața sa profesională, Daniel are 47 de ani și este căsătorit cu o actriță maghiară cu care are doi băieți. Mark Cristian se apropie de vârsta adolescenței, iar fratele său are în jur de 10 ani.

Daniel Piersic a povestit cum a fost pentru el perioada copilăriei, în lumina divorțului dintre părinții săi. Acesta povestea că părinții săi au păstrat o relație de prietenie, iar actrița s-a asigurat că acesta a putut petrece timp și cu tatăl lui.

„Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă aici.

Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a declarat Daniel Piersic într-un interviu, potrivit impact.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.