Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut

0
Magda Pălimariu

Magda Pălimariu a devenit mamă la vârsta de 43 de ani. Fosta prezentatoare a rubricii Meteo a născut un băiețel în luna august, chiar de ziua ei, pe 20.

Aceasta a născut în Norvegia, acolo unde este stabilit soțul ei. Magda Pălimariu a profitat de vremea bună și a ieșit la plimbare cu bebelușul, iar Ionuț Eriksen le-a fost alături. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea a făcut publice fotografii de la mica lor ieșire.

„Noi am ieșit la plimbare. Voi cum va petreceți duminica? (…) Am o minunăție de care nu mă mai satur să o țin în brațe nicio secundă! Un băiețel drag și frumos care nu mă mai scapă din ochi, dar nici eu pe el, toată viața! Îl iubesc cum nu se poate descrie în cuvinte! Mulțumesc Doamne pentru acest mare dar!”, a scris Magda Pălimariu pe Facebook.

Ea s-a recuperat rapid după naștere, la o lună de la acest fericit eveniment arătând ca înainte de a rămâne însărcinată.

Magda Pălimariu a părăsit știrile Pro Tv, unde prezenta vremea, pentru a se muta în Norvegia, alături de soțul ei. Aceasta s-a căsătorit anul trecut cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.