Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. Mesajul transmis de vedetă

0
Christina Ich

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă, iar de această dată pare să fie definitiv. Cei doi nu au reușit să-și mai facă relația să funcționeze, în ciuda tuturor problemelor.

Bruneta nu a dorit să ofere detalii despre decizia luată, ci doar şi-a anunţat fanii că este din nou singură şi „în sfârşit este fericită”.

Fanii bănuiau de ceva vreme că influencerița nu mai formează un cuplu cu Pițurcă Jr., însă era doar un zvon până când a vedeta a confirmat pe pagina sa de Instagram.

„Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, a scris Cristina Ich în postarea făcută. Aceasta pare să respire uşurată pentru că nu se mai află într-o relaţie amoroasă cu tatăl copilului ei.

Cristina Ich a recunoscut faptul că relația cu Alex Piţurcă a început să scârțâie pentru că a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi nu știau nimic unul despre celălalt. „A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus Cristina Ich.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.