Cum arată fiica lui Cristi Boureanu la 22 de ani! Ioana este transformată total

0
ioana boureanu

Fiica lui Cristi Boureanu seamănă tot mai puțin cu fetița timidă a lui tati. Ioana Boureanu a bifat deja câteva operații estetice și s-a transformat rapid dintr-o copilă într-o bombă sexy.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare sunt surprinși de la un an la altul de transformările fiicei fostului politician. La 18 ani, fiica lui Boureanu bifa prima operație estetică și în scurt timp a devenit o bombă sexy, care nu se sfiește să pozeze provocator.

Ioana urmează cursurile Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative, iar atunci când nu învață, se distrează alături de prieteni sau pozează provocator și încarcă fotografiile pe pagina personală de Instagram. Însă, se pare că Ioana a descoperit o nouă pasiune, aceea pentru operațiile estetice.

Frumusețea Ioanei nu poate fi contestată, însă privind cu atenție ultimile imagini distribuite de tânără pe Instagram, este evident că ea a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a face mici retușuri și modificări.

În urmă cu ani în urmă, Cristian Boureanu era implicat într-un scandal de proporții cu propria fiică Ioana, care îl acuza că a bruscat-o și agresat-o fizic pentru că a ieșit din casă fără să îl anunțe. Timpul a trecut, iar cei doi au lăsat în urmă conflictele.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.