Cum arată conacul de 58 mil. $ în care Adele se mută cu iubitul ei, Rich Paul – FOTO

0
adele

Adele și Rich Paul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. După o lungă perioadă de speculații, cei doi au recunoscut în toamna anului trecut că formează un cuplu.

Recent, cuplul a decis să facă pasul cel mare. Adele și iubitul ei Rich Paul, care se află într-o relație de un an, au decis să locuiască împreună. Au cumpărat fostul conac al actorului Sylvester Stallone, situat în cartierul Beverly Park din Los Angeles, pentru „modesta” sumă de 58 de milioane de dolari (55 de milioane de euro).

Anunțul mutării a fost făcut de Adele prin intermediul Instagram. Vedeta a postat mai multe fotografii din curtea noii lor case. În cadre, vedem cuplul pozând în fața noii lor case cu fațada albă și coloane roșii și cheile în mână cu legenda: „Timpul zboară atât de repede”.

Au fost postate și alte fotografii, care arată momente intime din viața celor doi iubiți: această zi în care Adele a fost „angajată” a brandului McDonald’s, o alta care arată cuplul pare captivat de un meci de fotbal sau chiar o fotografie cu cei doi sărutându-se în culisele unui eveniment. Ultima fotografie afișează un mic mesaj pe hârtia unei prăjituri cu noroc: „Ești într-o companie bună, bucură-te de asta”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.