Adda revine pe scenă! Ce a anunțat artista

0

Adda a anunțat că revine atât în studio, cât și pe scenă, după o pauză de câteva luni.

Artista a mărturisit în mediul online că își reia activitatea, în ciuda faptului că are încă probleme de sănătate și urmează un tratament complicat pentru Borelioză.

„Bucuroasă să vă spun că sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi inving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva “greșit”. Bucuroasă că am răbdare cu mine și că am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine”, a transmis Adda.

Adda a povestit în luna februarie că după un an și jumătate de chin, cu vizite la medici, o mulțime de investigații și un tratament greșit, a aflat că problemele ei grave de sănătate provin de la infectarea cu două bacterii, Borrelia și Bartonella.

Artista a mai anunțat atunci că se va retrage o perioadă din viața publică, din cauza tratamentului dur pe care trebuie să-l urmeze.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.