Cum arată Antonia în costum de baie după ce a zis că s-a îngrășat

0

Antonia a atras atenția cu cele mai recente fotografii distribuite pe rețelele de socializare.

Ieri, pe Instagram, Antonia a distribuit o galerie cu mai multe fotografii. Așa a dezvăluit că se află în Grecia, pe Insula Mykonos, alături de Alex Velea și de cei doi copii ai lor, Dominic și Akim. Cântăreața s-a și pozat în costum de baie, după ce acum câteva săptămâni a recunoscut în mediul online că s-a îngrășat.

În fotografie, Antonia apare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu abdomenul tonifiat la vedere. Unii fani au complimentat-o însă pentru silueta ei, în timp ce alții au criticat-o. „Aoleu, te-ai îngrășat! Repede la sală, că te-ai relaxat destul ??”, „Vreau să precizez că eu am dat inimioară… dar doar pentru poza cu Antonia?”, „Ce Mădălina Ghenea? Frate, uite aici femeie cu ADEVĂRAT FRUMOASĂ. Ca să numai zic de caracter și simplitatea ei.??❤❤”, sunt câteva dintre mesajele fanilor ei.

Imagine

În alte fotografii distribuite de Antonia apar Alex Velea, Dominic și Akim. Toți sunt îmbrăcați în același stil, în costume cu cămăși și pantaloni scurți, din materiale viu colorate. Pentru câteva zile, toți se bucură de soarele din Mykonos, dar și de piscina pe care o au la hotelul unde sunt cazați.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.