Selly îi ia apărarea lui Gheboasă și condamnă Jandarmeria Română pentru că l-a amendat

0

Selly avut o primă reacție după ce prestația lui Gheboasă de la festivalul Untold a creat controverse în mediul online, artistul fiind amendat de Jandarmeria Română pentru versurile obscene. 

El i-a luat apărarea lui Gheboasă și și-a îndemnat fanii să ia atitudine împotriva instituției.

Într-un vlogg postat ieri pe YouTube, care a strâns peste 230.000 de vizualizări până acum, el a transmis: „Jandarmeria Română l-a amendat doar pe Gheboasă. De ce? Pentru că sunt niște penibili pe care nu îi interesează să aplice legea echitabil, ci să dea bine aici, pe Facebook.

Totodată, el a mai amintit de alte trupe care au mesaje controversate în melodiile lor pe care le interpretează la spectacole sau la festivaluri, dar acelea nu au fost amendate.

Pe rețelele de socializare, mulți au comentat că muzica lui Gheboasă nu e potrivită mai ales pentru copii. Cei între 14 și 18 ani au voie la Untold numai cu semnătura părinților. În acest context, Selly sugerează că părinții trebuie să știe exact unde își trimit copiii, ce artiști sunt invitați la festival, ce muzică e. „Dar este oare rolul unui artist hip-hop să îți educe copilul? Doamne ferește! Sub nicio formă. Este responsabilitatea lui să transmită mesaje pozitive? Nu”, a mai răbufnit vloggerul.

Gheboasă a stârnit mari controverse după ce a cântat una dintre piesele sale care conține cuvinte obscene, iar mii de tineri o fredonau. În urma reacțiilor în spațiul public, Jandarmeria Română l-a amendat pe acesta cu 1.000 de lei, pentru pentru „versuri vulgare și rasiste”. Muzicianul a spus că nu va plăti amenda, că „aceasta este ură de rasă și mi se pare că este rasism la adresa mea”, a spus în cadrul unei emisiuni.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.