Cum arată Anisia Gafton după ce și-a operat nasul

0

Anisia Gafton și-a făcut o operație la nas, iar transformarea este spectaculoasă.

Vedeta a postat câteva imagini de la filmările la noul sezon „Săriți de pe fix” pe pagina de socializare, iar fanii au observat imediat schimbarea.

„Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept… complicățică chiar… iar nasul oricum trebuia îndreptat. Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, am făcut ca românul: când schimb gresia, hai ca schimb și faianța. Așa că am umblat și estetic. Important este că sunt sănătoasă și pot respira ca lumea acum, nasul și fața o să te dezumfle ușor-ușor în următorul an, și foarte important e că atunci când beau ceva, în sfârșit îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia, cu același farmec, energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă fac să râdeți! Vă pup și vă iubesc”, a scris Anisia Gafton pe contul de socializare.

Imagine

Anisia Gafton, fosta câștigătoare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, s-a întors la TV după o perioadă în care a stat departe de micile ecrane. Actrița face parte din emisiunea „Săriți de pe fix”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.