Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Lecție de asumare pentru vedetele din România – VIDEO

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică a făcut un tutorial de machiaj, ocazie cu care și-a dezvăluit chipul său natural. Cântăreața și-a asumat imperfecțiunile și le-a arătat fanilor tenul său.

Tenul vedetei a avut de suferit din cauzat factorilor de protecție pe care i-a folosit pe timpul verii, astfel a vrut să le arate femeilor câteva trucuri pentru a ascunde imperfecțiunile cu care orice doamnă sau domnișoară se confruntă. Vedeta nu s-a ferit să le arate internauților petele și pistruii pe care i-a dobândit după expunerea la soare.

„Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Această vară ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată cu toți factorii de protecție folosiți? Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete însă cu un machiaj bun arată WOW!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Mare le-a fost uimirea internaților când i-au văzut chipul fără pic de produs cosmetic. Chiar dacă Andreea Bănică le-a spus că nu are deloc un ten perfect, fanii au fost îngăduitori cu ea, complimentând-o.

Au existat, binențeles și câțiva cârcotași. Aceștia i-au reproșat că are sprâncenele neadecvate pentru forma feței sale sau că arată total diferit fără machiaj. Fanii cântăreței au sărit imediat să-i ia apărarea.

De-a lungul timpului a fost acuzată că și-a făcut mai multe intervenții estetice la nivelul feței. Acesta a fost probabil și motivul pentru care s-a expus fără pic de machiaj.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.