Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce afacere vrea să îşi deschidă

0
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România şi se bucură de un public numeros, pe care-l ține la curent cu tot ceea ce i se întâmplă în viața personală.

Recent, a anunțat că se lansează în afaceri cu haine și accesorii, însă nu vrea să dea foarte multe amănunte legate de afacere. A povestit doar că este vorba despre produse manufacturate sub supravegherea ei, căci ea va fi directorul creativ al acestei afaceri.

Gabriela Cristea nu se retrage din televiziune, va lucra la acest business pe care îl plănuiește de ceva vreme pe lângă postul de prezentatoare TV.

„Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%. Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică. Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Fanatik.ro.

Gabriela Cristea este căsătorită cu solistul Tavi Clonda, cu care are două fetițe. Gabriela Cristea a fost căsătorită în trecut cu omul de afaceri Marcel Toader. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar ea l-a acuzat că i-ar fi furat foarte mulți bani. Povestea continuă și astăzi în instanță, deși fostul ei soț a decedat în anul 2019.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.