Cum a învins Rona Hartner cancerul a doua oară, deși se afla în stadiul patru cu metastaze

0

Rona Hartner a avut parte de un șoc, când a aflat că se luptă cu boala încă o dată. Mai exact, medicii i-au spus artistei că are o tumoră la plămâni și metastaze la creier.

Artista a fost internată în spital pentru mai multe zile, acolo unde a făcut și tratamentul cu citostatice. La doar câteva săptămâni, după ce medicii i-au dat diagnosticul cumplit, Rona Hartner trăiește cele mai fericite momente. 

Susține că a avut parte de un miracol și asta pentru că s-a vindecat de cancer. Actriței nu-i vine să creadă și susține că doar Dumnezeu a făcut această minune.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.  E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Artista a mai avuit acum câţiva ani cancer la colon, de care știa că s-a vindecat, dar boala a recidivat la plămâni. Rona Hartner urmează un tratament destul de riguros şi o are alături pe fiica sa.

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul „Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul!”. A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. S-a dus în camera ei să plângă, ca să nu mă dezamăgească, dar eu i-am spus foarte clar că mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”,  a declarat Rona Hartner.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.