Când fac nuntă Theo Rose și Anghel Damian

0

Laurențiu Damian, regizor și cineast, spune că este un bunic fericit. Anghel, fiul său, este partenerul lui Theo Rose și împreună au un băiețel, pe Sasha Ioan. Din cauza faptului că este foarte ocupat, acesta își vede nepoțelul doar în weekend.

„Cum sunt plecați cam de dimineață până seara i-am vizitat în anumite zile de weekend. Atunci mi-am admirat nepotul. Mă uit cu atenție la gâgâlicea aceea, care începe să scoată tot felul de sunete, într-o limbă pe care momentan doar el o vorbește, noi, ceilalți, încercând să fim foarte atenți. Nu sunt și nu am fost niciodată genul de om care să se folosească prea mult de diminutive, așa că-l strig Sasha. Nu pare încă foarte familiarizat cu treaba asta, dar poate că cer eu prea multe de el acum”, a povestit cineastul pentru cancan.ro.

Despre o nuntă în familie, Laurențiu Damian nu a oferit foarte multe detalii, însă a precizat că acest lucru este o chestiune sensibilă și că preferă să nu intervină în relația celor doi tineri.

„E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă. Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!”, a spus Laurențiu Damian.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului trecut. Actrița din „Clanul“ a filmat însărcinată pentru sezonul 2 al serialul de la Pro TV. În luna iunie, vedeta a adus pe lume un băiețel, micuțul Sasha Ioan.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.