Culiță Sterp, foarte darnic în ziua de Crăciun! Suma fabuloasă pe care a oferit-o colindătorilor

0
Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală de la noi. Are o carieră de succes și o familie foarte frumoasă, lucru cu care se mândrește oricând are ocazia.

Sărbătorile le-a petrecut în sânul familiei și s-a pregătit temeinic pentru primirea colindătorilor. Acesta nu s-a uitat nicio secundă la bani.

Colindătorii care l-au vizitat pe artist au primit o sumă frumușică din partea acestuia. Aceștia au rămas uimiți, când manelistul, alături de mama Geta și fiul său Milan, le-a oferit un teanc de bani.

Colindătorilor nu le-a venit să creadă când acesta a scos din buzunar suma de 1.000 de lei.

Internauții au fost uluiți de atitudinea manelistului. Fanii l-au felicitat și i-au trimis cele mai frumoase gânduri.

„Bravo! Să trăiți, să fiți sănătoși! Uite aici 10 milioane. Îi împărțiți voi”, le-a spus Culiță Sterp colindătorilor.

,,Crăciun fericit! Culiță, ești un exemplu pentru multe vedete. Numai bine și, încă odată, Crăciun fericit și numai bine iți doresc! Mi-aș dori să te cunosc.”, ,,Asta înseamnă fericire. Să fii bun în continuare.”, ,,Culiță, ești o persoană cu suflet mare. De fapt, toată familia ta.”, ,,Dumnezeu să vă binecuvânteze, sa vă dea sănătate și să vă dea înzecit, că ai grijă și de omul sărac. Vă respect pe dumnevoastră și familia”, ,,Foarte frumos! Felicitări, Culiță! Sărbători binecuvantate alături de cei dragi ai tăi!!”, ,,Mulțumim lui Dumnezeu că am trecut bine Craciunul. Rău e să nu ai pe nimeni să îți deschidă poarta de o sărbătoare”, au fost o parte dintre comentariile primite de artist.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.