Câți bani câștigă vedetele de Revelion

0
andra

În mai toate orașele din România sunt organizate concerte de Revelion. De acest lucru profită și artiștii care măresc simțitor tarifele pentru câteva minute de show. Iată câți bani câștigă vedetele.

Irina Rimes ar încasa, de Revelion, în jur de 15.000 de euro, sumă la care se adaugă TVA, cheltuielile cu cazarea și cu transportul.

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, ar încasa în jur de 20.000 de euro pentru un recital în noaptea dintre ani. Ca și în cazul colegei sale, la această sumă se adaugă și alte taxe, scrie Fanatik.

Tot 20.000 de euro ar fi suma pe care o cer și cei de la Paraziții pentru a întreține atmosfera de Revelion, la fel și trupa Holograf care îl are ca solist pe cântărețul Dan Bittman. În cazul lor, recitalul ar putea dura maxim 90 de minute.

Cleopatra Stratan se pare că ar obține mai mult decât tatăl ei la un concert de Revelion. Astfel, dacă Pavel Stratan cântă în noaptea dintre ani pentru 3.000 de euro, fiica lui, Cleopatra ar cere pentru un moment de neuitat nu mai puțin de 6.000 de euro.

Guess Who, Puya, Grasu XXL au tarife asemănătoare pentru recitalurile pe care le susțin de Revelion, suma cerută fiind în jurul a 7.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Între 5.000 și 7.000 de euro primesc pentru showul de revelion și artiști precum Alexandrei Ungureanu, Ellie White, Nicoleta Nucă, Edward Sanda sau Keo, în timp ce o sumă cu aproape 2.000 de euro în plus intră, în noaptea dintre ani, în buzunarelor unor voci precum Oana Radu & Band, Ami, Alina Eremia, Marcel Pavel, Pepe, Ruby, Alex Velea sau trupa Mandinga.

Andra cântă în noaptea dintre ani pentru suma de 20.000 de lei, potrivit Fanatik. Antonia urcă scenă contra unei sume care ajunge în jurul a 11.000 de euro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.