Cu cine s-a măritat văduva lui Sergiu Nicolaescu. E cu 47 de ani mai mică decât marele regizor 

0

Dana Nicolaescu a fost marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu. Marele regizor a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de ea până când moartea i-a despărțit pe data de 3 ianuarie 2013, atunci când acesta avea 82 de ani.

La zece ani de la decesul lui Nicolaescu, Dana (45 ani) locuiește în vila pe care i-a lăsat-o acesta, însă nu mai e singură. Ea s-a recăsătorit cu Dan Voinescu nimeni altul decât medicul care l-a îngrijit pe Sergiu Nicolaescu până în ultimele clipe ale vieții. 

Conform cancan.ro, cei doi sunt împreună legal de o jumătate de an.Neurochirurgul, care l-a operat pe Sergiu Nicolaescu în 2008, a mai fost căsătorit, și are doi copii mari, din căsnicia anterioară.

Fotografiile în care sunt surprinși cei doi o arată pe Dana mult schimbată față de vremea când era soția lui Sergiu Nicolaescu. S-a îngrășat și pare îmbătrânită, susține publicația citată. 

În prolifica sa activitate de peste 5 decenii, Sergiu Nicolaescu a realizat 54 de filme, vizionate de peste un miliard de spectatori. Marele regizor și actor român a murit pe 3 ianuarie 2013, la 82 de ani. A iubit o femeie mai tânără decât el cu 47 de ani, care i-a fost prietenă, suflet-pereche și parteneră credinicioasă, până în ultima clipă. Este vorba despre Dana Nicolaescu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.