Cristina Ich, scandal monstru în online, din cauza refugiaților din Ucraina

0
Christina Ich

Cristina Ich și Alina Greavu au intrat în conflict după ce sinistrații din Ucraina au ajuns în România. Vedetele sunt la cuțite pe rețelele de socializare.

Jurnalista Alina Greavu, cunoscută în mediul online drept Aluziva, și-a pus casa din Adunații Copăceni la dispoziția mai multor refugiați. Din donațiile strânse prin intermediul organizației sale non-guvernamentale, Fundația Aluziva, jurnalista a cumpărat mâncare, așternuturi, saltele și multe altele pentru cei care i-au trecut pragul.

Christina Ich critică însă, pe rețelele de socializare, refugiații din Ucraina. Vedeta nu este de acord cu faptul că refugiații primesc bani. Aceasta a făcut aluzie și la persoanele care îi ajută pe ucraineni, ea spune că nu le va ridica nimeni statuie că fac asta.

Cristina Ich și Alina Greavu sunt în conflict

Alina Greavu a făcut mai multe story-uri, pe pagina de instagram, prin care îi răspunde Cristinei.

„Cristina, ai făcut mișto de oamenii sărmani care le dau refugiaților mămăligă și sarmale, i-ai ironizat. După ai dres-o că «dar ce am spus greșit, doar am zis să aveți grijă de voi, ca după să puteți avea grijă de alții» ha!”, a scris Alina Greavu.

Alina Greavu a scris că oamenii săraci, la care face aluzie Cristina Ich, împart din puținul lor cu ceilalți. Vedeta îi apreciază pe oamenii care ajută ucraineni și spune că sunt de aplaudat.

„Un om bun, oricât de sărac ar fi, împarte mămăliga lui cu altul. Mă așteptam ca, după atâtea citate de la mari filosofi pe care le postezi, să vezi esența omului, nu condiția lui. În vremuri de restriște, românii, și bogați, și săraci, au dat o pâine refugiaților. Asta este de aplaudat, nu de ironizat. Fiecare ajută cât vrea, cât poate, cât are. Important e că ajută”, a continuat.

Bloggerița Alina Greavu a vorbit și despre cei care își petrec ore întregi din viața lor pentru a ajuta. Voluntarii oferă ce au și ce pot, strâng bani și donează.

„Ai zis că nu o să le facă nimeni statui ăstora care ajută, că mâine o să uite lumea de ei. Poate nu știai asta, dar există oameni care fac bine pentru că asta îi împlinește, pentru că au compasiune, pentru că le e milă, pentru că se pun în locul altora și îi doare să îi vadă așa. (…) Cei care fac bine pentru statui sunt altă categorie de oameni. Chiar și în contextul ăsta, important e că ajută”, a completat.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.