Cristina Ich, experiență de coșmar în Londra

0
Cristina Ich

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Recent, modelul s-a aflat la Londra, unde a avut parte de clipe de coșmar!

Frumoasa brunetă a dezvăluit că starea în care s-a aflat în timpul șederii la Londra a fost atât de proastă, încât nu a putut să facă tot ceea ce și-a propus. Aceasta a povestit că a dormit doar 10 ore, din cauza „energiei negative” și mărturisește pe contul său de Instagram că nu s-a simțit bine încă de când a ajuns. Astfel frumoasa Cristina Ich nu a putut să-și onoreze toate planurile:

„N-am fost bună de nimic la Londra. Orașul ăla m-a încărcat cu o energie negativă. N-am pățit niciodată așa ceva. (…) Am vrut să-mi păstrez energia pentru interviuri, pentru că efectiv nu aveam chef să vorbesc. Mi-am revenit abia ultima seară, că știam că trebuie să vin acasă. (…) Trebuia să facă story-uri, dar nu puteam să vorbesc, aveam gura încleștată. Nu eram bună de nimic, nu puteam să dorm. În cinci zile, am dormit 10 ore. Număram secundele să mă întorc acasă”, le-a mărturisit Cristina Ich urmăritorilor ei de pe Instagram.

Cristina a vorbit recent și despre motivele pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Aceasta a recunoscut că motivul pentru care nu a făcut încă nuntă cu Alex Pițurcă stă la baza principiilor și așteptărilor ei:

„Voiam să facem nuntă și botez. Bineînțeles că pentru o nuntă trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, dar Ich nu se încadrează într-un anumit buget. Eu voiam arcade de flori. Să fiu așteptată la lac. Să fie plin de flori albe. Când am făcut socoteala, era o sumă aberantă. Dar, în capul meu, aia e nuntă. Dacă nu, nu e nuntă. Cu banii ăia nu-mi luam doar un apartament, ci mai multe. Era o sumă aberantă la 100 de invitați, nu la 500. Pentru că eu sunt pe principiul – nu prea mulți invitați, să nu mă obosesc prea tare”, a spus Cristina Ich, potrivit impact.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.