Cristina Ich, derapaj grav! Incredibil ce a declarat despre imigranți: „Băi dar mirosul…Phai de capul meu”

0
Cristina Ich

Cristina Ich, influencer român urmărit de peste 820.000 de oameni pe Instagram, a fost aspru criticată în spațiul public din cauza unor declarații făcute la adresa unor imigranți.

“Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment. Dar nu-i problemă (…) la câți bani avem îi ținem și pe alții. Băi dar mirosul…Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău. Cred că erau din Pakistan (imigranții- n.red.). Îmi era super milă de ei, pentru că își căutau cartelă și erau total debusolați. Îmi era milă, da’… nu-i niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor, pentru că mâna de lucru este mai ieftin (sic!)…(ăăă) Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok”, a transmis Cristina Ich pe Instagram, în două clipuri pe care le-a postat la Story.

Imediat, oamenii au început să ia atitudine și au criticat-o pe tânără pentru această atitudine.

“Vai de el popor care urlă pe toate gardurile că nu ne acceptă străinii când mergem să lucrăm în țările lor, dar îl ia dracii ăia mari când vin persoane din alte țări să lucreze în România”, a scris Melany Pașca, o tânără care are o firmă de consultanță și este consilier la Parlamentul României.

De asemenea, oamenii au făcut apel, în același timp, către companiile care au contracte de imagine cu ea, cerând să le întrerupă.

Declarațiile acesteia vin în contextul în care George Buhnici a stârnit un adevărat scandal în România atunci când a vorbit despre femei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.