Anca Serea nu și-a vizitat niciodată soacra! Ce spune vedeta despre mama soțului ei

0
Anca Serea

Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă din 2015, dar vedeta nu a mers niciodată la casa mamei soțului ei. Aceasta locuiește tocmai în celălalt capăt de țară, în Baia Mare.

Însă niciodată nu este prea târziu. Anca Serea le-a dezvăluit fanilor săi că urmează să plece pentru prima dată la Baia Mare, acolo unde locuiește soacra sa. Vedeta nu a fost niciodată în locul în care a copilărit soțul său, cu atât mai puțin în casa unde soacra sa locuiește.

Adi Sînă s-a născut la Baia Mare

Vedeta va merge cu copiii ei pentru prima dată în acea zonă a țării, iar Adi Sînă le va arăta împrejurimile.

„De dimineață am plecat împreună cu copiii și cu Adrian. Mergem la Baia Mare. Da, sigur că da! (n.r. – să fie o distanță mai mică între ea și soacră). De ce nu? Este o femeie deosebită.

Am foarte mult respect pentru ea și, da, este un om foarte de treabă, dar, din păcate, distanța este foarte mare și ea ajunge o dată sau de două ori pe an la București, eu cu atât mai puțin în zona aceea.”, a mărturisit Anca Serea, la un post TV.

Aceasta a spus că soțul ei merge des în acele locuri, însă timpul și distanța au făcut-o pe Anca Serea să nu ajungă niciodată, până acum, în casa soacrei sale.

„Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiilor locul unde s-a născut”, a adăugat Anca Serea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.