Cristina Bălan, dezvăluiri inedite după ce a născut a doua oară: „Nu ne permiteam să avem încă un copil cu nevoi speciale”

0
Cristina Bălan

Cristina Bălan a adus pe lume la sfârșitul lunii decembrie o fetiță perfect sănătoasă căreia i-a pus numele Nadeea Sofia. Artista a făcut dezvăluri despre noul membru al familiei într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”.

Cristina Bălan a vorbit acolo despre cum e viața de trei copii. Artista a dezvăluit și cum se comportă gemenii cu surioara lor mai mică.

„A fost neașteptat deși am avut o presimțire ca va veni puțin mai devreme decât era preconizat. A venit la termen, aveam 38 de săptămâni și 3 zile. Ea a avut 3 kilograme la naștere și 50 de cm. Iar băieții, noi le-am tot explicat pe parcursul sarcinii că bebe este în burtică la mami, dar în curând va ieși. O pupă, o mângâie și, mai mult, au început să ne asiste, când o schimbăm, îmi aduc toate cele necesare și se implică. Mi se pare fascinant. Și-au intrat în rolul de frați mai mari”, a declarat Cristina Bălan.

Cântăreața spune că se simte bine, chiar dacă nu reușește să se odihnească suficient.

„Recuperarea mea a mers foarte ușor, fiind o naștere naturală. Așa a fost și prima oară. Lucrurile sunt într-o fază din asta în care îmi pierd și gândul pentru că sunt nedormită de niște săptămâni. Așa este și normal, bebelușii să nu doarmă toată noaptea. Eu alăptez la cerere și sunt foarte pasionată de treaba asta. Toată noaptea am câte două ore, cel mult, de somn legate”, a adăugat ea.

Fosta câștigătoare de la “Vocea României” a mai dezvăluit că a simțit că sarcina aceasta va decurge fără probleme. Pentru ca ea și soțul ei să fie 100% siguri că fetița se va naște perfect sănătoasă, au făcut o investigație, un test genetic, care le-a confirmat că nu vor exista probleme cu noul membru al familiei.

„O singură investigație a fost necesară. Un test genetic pe care l-am făcut în mediul privat și care a și costat destul de mult. Dar are o acuratețe foarte mare, este din seria teste NIPT. Este un test noninvaziv, nu am vrut să-mi risc sarcina și a fost o alegere foarte, foarte bună.

Ni s-a luat o greutate de pe umeri. Nu de alta, dar nu ne permiteam să mai avem încă un copil cu nevoi speciale, având deja doi care necesită toată atenția și multe terapii și așa mai departe. Noi am zis că suntem responsabili de data asta. Așa am și făcut. Am făcut această investigație, a venit rezultatul destul de rapid. Eram în săptămâna 14 de sarcină. Am aflat și sexul copilului, moment în care eram în delir. Ne doream mult o fetiță”, a încheiat artista.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.