Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță

0
Crina Matei

Crina Matei și-a îndeplinit visul și a devenit mamă la 50 de ani, însă a ținut totul departe de ochii curioșilor.

Cântăreața a făcut primele declarații după ce a înfiat o fetiță. Vedeta a ales să fie discretă cu privire la acest fapt din viața sa, pentru că fata este foarte mică.

Artista susține că este o provocare minunată să fie mamă și a ținut să precizeze că va oferi mai multe detalii peste ceva timp.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică (…) Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta.Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie”, a mărturisit Crina Matei, pentru Antena Stars.

Crina a decis, în mare taină, să înfieze un copil. Botezul fetiței a avut loc luna trecută, iar Alin Gălățescu a fost cel care a vorbit despre ceremonia impresionantă.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a povestit Alin Gălățescu.

Numele pe care l-a ales pentru fetiță este unul aparte, rar întâlnit în rândul copiilor din România: Charlotte.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.