Antonia a răbufnit în mediul online. Ce a nemulțumit-o pe artistă

0
antonia

Antonia a fost adesea ținta criticilor, lucru care a deranjat-o pe artistă și a răbufnit pe Instagram.

Într-un mesaj postat pe rețele sociale, vedeta a mărturisit că deja s-a obișnuit cu astfel de comentarii răutăcioase încă de când era în liceu.

Vedeta a vorbit despre invidie, dar și despre faptul că este obișnuită cu astfel de reacții de când era în liceu. Antonia și-a exprimat nemulțumirea, dar în același timp se declară surprinsă neplăcut de faptul că astfel de situații sunt tot mai des întâlnite, mai ales în mediul online.

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade indivia. Aceasta este problema reală.

Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată. Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a scris Antonia, într-o postare distribuită pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.