Colorarea părului: ce este „poptarting” și de ce îl vom vedea peste tot în această primăvară

0
pop-tarting

Cine spune primăvara 2022 spune tendință de culori vibrante și originale, dovada cu „poptarting”, această nouă tehnică de colorare pe care o vom vedea peste tot în acest sezon.

Odată cu venirea temperaturilor mai blânde și înflorirea florilor, nu este de mirare că primăvara ne face să vrem să ne schimbăm aspectul. Lasă deoparte tonurile neutre și reci ale iernii! Dacă anumite culori precum „muy melted hair” sau „strawberry brunette” fac o intrare senzațională în tendințele de culoare pentru primăvara/vara 2022, există o mică noutate pe care nu am văzut-o până acum: „pop-tarting”. Această tehnică de colorare promite să adauge un pic de însuflețire părului tău, ce ar putea fi mai bun pentru revenirea zilelor însorite?

Ce este „pop-tarting”?

În InStyle, coloristul de păr Sunnie Brook a explicat că „poptarting” înseamnă „apariția unor culori temporare în păr, de obicei în firele de dedesubt. Este doar o culoare distractivă, poate fi violet, roz etc.” Avantajul „poptartingului”, așa cum ați înțeles, este că această colorare este temporară și deci perfectă pentru o schimbare a părului.

În plus, această colorare îți permite să dai frâu liber dorințelor tale! De la alegerea culorii până la amplasarea fitilului, totul este permis. Pentru un aspect mai subtil, ai putea prefera să prezinți o dungă de culoare în stratul inferior al părului. Pentru un aspect mai îndrăzneț, poți colora o dungă în stratul superior al părului. Obținută acasă sau la un coafor colorist, acest look este extrem de ușor de obținut și va aduce această mică nota de nebunie look-ului tău.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.