Cele cinci zodii care nu se pricep deloc să mintă

0

Unele semne zodiacale pot denatura adevărul mai ușor decât am putea crede. Sunt nativi care mint frumos pentru a-și atinge scopurile, pentru a-și salva reputația sau relația, dar sunt și reprezentanți ai semnelor zodiacale care mint pur și simplu din plăcere. 

Există și nativi care pur și simplu nu pot minți, se dau imediat de gol sau au remușcări o lungă perioadă de timp după ce spun o minciună.

Berbec

Berbecul nu este cel mai priceput mincinos al zodiacului pentru că, din impulsivitatea care îl caracterizează, obișnuiește să spună tot ceea ce îi trece prin minte. Chiar dacă ar vrea să-ți menajeze puțin sentimentele și să-ți spună o minciunică nevinovată, nu va putea niciodată să o ducă până la capăt. Atunci când denaturează adevărul, Berbecul se simte rușinat și în primul rând nu vede niciun rost în a-i minți pe ceilalți. Berbecul, reprezentant al elementului foc consideră că transparența și sinceritatea sunt atuurile care îi aduc numeroase avantaje de-a lungul vieții.

Pești

Peștii, pe de altă parte sunt foarte creativi și intuiesc momentul în care trebuie să denatureze puțin adevărul pentru a menaja sentimentele celorlalți sau pentru a-i face să se simtă mai bine și mai încrezători în forțele proprii. Cu toate acestea, Peștii nu pot spune o minciună în ceea ce privește aspectele importante ale vieții pentru că vor avea conștiința încărcată din această cauză. Nativii nu obișnuiesc să își mintă apropiații și nici măcar străinii șin chiar dacă o fac, vor mărturisi cu onestitate că nu au fost sinceri și vor expune și motivele pentru care au făcut-o. Peștii nu reușesc să mintă la nesfârșit pentru că nici nu vor putea să doarmă bine noaptea din această cauză și regretele îi vor determina să își retragă cuvintele și să spună adevărul.

Taur

Taurii sunt nativii care gândesc o problemă pe toate părțile, care își alocă ore bune asupra unui subiect care îi preocupă și se trezesc chiar și noaptea din somn atunci când există un subiect care nu le dă pace. Ori de câte ori Taurii încearcă să mintă, se vor teme că cealaltă persoană îi va descoperi într-un fel sau altul pentru că minciuna are picioare scurte și de aceea se panichează asupra detaliilor subiectului pe care l-au denaturat. Decât să își petreacă nopțile punând la punct planurile minciunii, Taurii preferă să spună adevărul, chiar dacă acesta doare.

Rac

Racul este un semn zodiacal stăpânit de emoții, așa că este foarte ușor să ne dăm seama atunci când nativii mint. Gesturile și mimica îi dau de gol pe nativii Rac pentru că aceștia se vor fâstâci și se vor înroși ori de câte ori vor încerca să spună o minciună, fie ea cât de mică. Racul nu te poate privi în ochi și minți cu ușurință și imediat îți vei da seama că ascunde ceva. Acest semn zodiacal reprezentant al elementului apă nu obișnuiește să mintă decât atunci când consideră că face un favor prin minciuna pe care o spune.

Capricorn

Capricornii sunt, dintre toate semnele zodiacale, cei mai puțin pricepuți mincinoși și zodiacului. Fiind foarte meticuloși, Capricornii de obicei își aștern pe hârtie toate gândurile sau să își fac un plan în minte astfel încât minciuna pe care o scornesc să fie perfectă. Doar că atunci când o spun cu voce tare, lucrurile sunt complet diferite decât ce își imaginau. Capricornii nu se pricep deloc să mintă și nici nu se simt bine atunci când fac acest lucru. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.