Cele 6 mari tendințe pentru păr în această iarnă

0
tendinte pentru par

Este cea mai frumoasă perioadă a anului. Se apropie vacanțele lungi și avem un nou set de tendințe pentru păr de iarnă pentru a înveseli orice dimineață de iarnă sau a orbi orice petrecere de sărbători.

Hairstiliștii celebrităților King Carter și Priscilla Valles au ales șase tendințe de păr de iarnă preferate. De la părul mare și îndrăzneț până la bucle din belșug, iată tendințele pe care urmează să le vezi peste tot. Încearcă asta acasă!

Volum

„Cred că părul mare și sexy a revenit”, spune Carter. Valles repetă aceeași idee: „Cred că vom vedea mai puține bucle și totul va fi despre un păr gros, plin și sănătos”. Pentru a obține această plenitudine, ea recomandă utilizarea unor produse specifice pentru a hidrata firele din interior spre exterior.

Jumătate sus, jumătate în jos

King Carter a făcut recent acest aspect pe Duckie Thot folosind o perucă. „Tot ce ai nevoie este un elastic de păr, o perie fermă și un spray de păr pentru a prinde părul într-o coadă de cal”, adaugă el.

Mai multe bucle

„Puteți obține un păr creț cu multe bucle în această iarnă, aplicând onduleuri noaptea”, spune Carter. „În primul rând, aplică un produs special pentru bucle și un ser de păr pentru a acoperi părul odată ce părul este prins pe bigudiuri.”

Păr drept

„Gândiți-vă la Cher, Kim Kardashian West sau Naomi Campbell cu o cărare pe mijloc, păr până la talie și un strat moale pentru a încadra fața”, spune Carter. Tot ce aveți nevoie este o placă de păr bună și un ser.

Tonuri reci

Părul cu tonuri reci este o necesitate pentru iarnă. „Este timpul să punem capăt părului cu ton cald și să aducem gheața”, adaugă Carter.

Clasic

Valles crede că părul gros de lungime medie va fi și el în tendințe în această iarnă. „Pentru a face părul mai voluminos, folosește extensii de păr”, spune ea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.