Cel mai bun mod de a transmite vești proaste fiecărei zodii

0
zodie

Veștile proaste sunt ceva ce nimeni nu își dorește să primească, dar sunt într-adevăr inevitabile în orice moment. Unii oameni devin dramatici după vești proaste, iar alții intră în panică, dar arată mulțumire.

Toată lumea are un mod diferit de a face față veștilor proaste, așa că cel mai bine este să le transmită artistic uneori, astfel încât impactul să nu fie la fel de rău. Dacă ne luăm după semnele zodiacale, iată cum poți să le dai vești proaste fiecăreia dintre zodii.

Berbec

Acest semn preferă ca oamenii să fie direcți în abordarea lor. A bate câmpii nu este niciodată apreciat de ei. Spune-le rapid veștile proaste.

Taur

Pentru un Taur, o cunoștință poate fi directă mai ales dacă are legătură cu profesia lui, dar o persoană apropiată poate începe cu cuvinte amabile și apoi îi poate spune. Pregătește-l mental că există o veste proastă și apoi dezvăluie vestea, astfel încât să nu fie un șoc pentru el.

Gemeni

Fii puțin blând cu acest nativ. Nu vrem să spunem e bine să nu-i dai veștile proaste chiar dacă persoana iubită a murit. Anunță-l că ceva nu este în regulă, creează acea atmosferă și apoi transmite-i încet veștile proaste. Doar fii mai blând decât ai aborda un Taur.

Rac

Racii sunt sensibili, dar pot suporta durere. Poți fi direct cu ei pentru că nu există altă cale. Dacă ești un apropiat, vei vedea cât suferă.

Leu

Mai întâi trebuie să cauți contextul cu acest semn zodiacal și apoi să-i dai vestea. Începe cu „Urăsc să-ți spun” și se va pregăti. Pentru a oferi și balsamul, poți spune „ți-ai dat tot ce ai mai bun” și „orice s-ar întâmpla, există un motiv pentru asta”… de cele mai multe ori funcționează cu Leii.

Fecioară

Cu Fecioarele, uneori, cel mai bine este să spunem „hai să încercăm altfel” sau „ceva a mers prost, dar o reparăm” pentru că, altfel, cantitatea de stres pe care o suportă este înfricoșătoare. Tu însuți vei începe să-ți pară rău pentru ei și vei trece la acțiune pentru a-i ajuta când vei vedea povara invizibilă pe umerii lor.

Balanță

Poți fi sincer cu Balanța, dar fii acolo pentru a o consola fără a fi evident în privința asta. Orice o poate înnebuni pentru că ea caută echilibrul în toate. Intră în panică, mental, dacă ceva înclină balanța.

Scorpion

Dacă tu ai greșit, arată acele scuze nu doar pe față, ci și în cuvintele tale, deoarece mânia sa este ceva de care cu siguranță vrei să te ferești.

Săgetător

Mai întâi trebuie să știe că s-a întâmplat ceva în neregulă. Așa că începe cu asta și apoi fă-l să înțeleagă că nu poate fi anulat. Ca ultim pas, îi dai veștile proaste.

Capricorn

Poți adopta abordarea soft direct. Folosește cuvinte mai puțin șocante și spune-i veștile proaste. Nu e surprins dacă are deja un plan B.

Vărsător

Întotdeauna, dă-i mai întâi veștile bune și apoi veștile proaste și du-te cu un pahar de apă mare pentru că poate intra în panică!

Pești

Cu un Pești, este aplicabilă aceeași abordare ca în cazul Racului. S-ar putea să nu reacționeze cu cuvinte, dar fața sa poate dezvălui ceea ce simte. Lasă-i spațiu și apoi sună și întreabă dacă totul este bine.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.