Cea mai periculoasă intervenție estetică – duce la paralizie facială

0
operatie

O operație estetică promovată pe scară largă de vedete pe Instagram pune în pericol sănătatea femeilor. Procedura presupune introducerea unui fir de plastic și întinderea pielii. Medicii spun că riscurile din spatele intervenției sunt uriașe.

Bella Hadid și Kendall Jenner sunt doar câteva dintre celebritățile care promovează Fox Eye Facelist – o procedură care costă 500 de lire, iar efectul durează doar câteva săptămâni. Marea problemă este că femeile nu realizează la ce probleme de sănătate se expun. Este prezentată ca o „ajustare” fără durere – o procedură cosmetică minoră care îți va oferi un nou look sensual și sexy, demn de un supermodel, în doar 20 de minute, potrivit tabu.ro.

Clinicile din toată lumea promovează „fox-eye threadlift” și arată imagini cu rezultate impresionante. La această intervenție au apelat și Bella Hadid, familia Kardashian, Katie Price sau Danielle Lloyd. Tinerele visează să arate ca aceste vedete, dar riscă enorm, potrivit Daily Mail.

Medicii esteticieni au declarat că în ultimele 12 luni s-a înregistrat o creștere a numărului de solicitări privind liftingul de ochi de vulpe. Cu toate astea, foarte mulți internauți nu au fost încântați de noua procedură și le-au comparat pe vedete cu extratereștrii.

Riscurile sunt uriașe

Procedura presupune introducerea sub piele, pe lângă ochi, a unor fire chirurgicale din plastic, precum cele folosite la coaserea rănilor, dar acoperite cu mici țepi. Experții sunt obligați să prezinte riscurile uriașe, dar femeile le ignoră.

În cel mai bun caz, lifting-ul oferă rezultate temporare care dispar în câteva săptămâni. În cel mai rău caz, pacientele pot rămâne cu fețe dezechilibrate, încrețituri și adâncituri ale pielii și cicatrici permanente. The Mail on Sunday a descoperit pe rețelele de socializare medici care folosesc metoda pe alte părți ale corpului, cum ar fi sânii și fesele. Riscurile sunt fatale.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.