Cea mai mare frică a lui Emily Burghelea cu câteva zile înainte să aducă pe lume cel de-al doilea copil

0
Emily Burghelea

La sfârşitul lunii ianuarie, Emily Burghelea va da naștere unui băiețel, cel de-al doilea copil al vedetei.

Din păcate, gripa a lovit puternic familia sa, soţul ei, Andrei, având chiar nevoie de spitalizare. Emily se teme că soţul ei nu îi va putea fi alături la naştere. Ar fi pentru a doua oară când Andrei ar rata momentul.

Bărbatul nu a putut fi prezent nici la naşterea Amedeei din pricina restricţiilor impuse de pandemie. Acum, fosta prezentatoare a matinalului „Vorbește lumea” se teme că situaţia s-ar putea repeta.

„Una peste alta, Andrei a răcit. Sper să își revină până vine bebe pe lume… I-am pregătit lui Andrei o baie fierbinte cu sare de Himalaya, uleiuri esențiale de toate felurile, muzică cu frecvență înaltă pentru vindecare, trebuie să îl pun pe picioare înainte să vină bebe… Mi-a lăsat un mesaj pe oglindă când a ieșit din baie: Te iubesc, Emily Burghelea.

Doamna doctor ne-a recomandat să ne izolăm, Andrei a plecat la spital. Amedea este la bunici… Iar eu am rămas singură acasă… Când am născut-o pe Amedea, Andrei a stat zi și noapte în fața spitalului. Nu a avut voie să intre din cauza pandemiei. Eram așa fericită că acum va fi lângă mine. Însă, dacă țin prea mult stările lui de rău, nu va avea voie să fie lângă mine nici de această dată…”, a dezvăluit Emily Burghelea într-un story pe Instagram.

La jumătatea lunii decembrie, Emily a mai tras o sperietură soră cu moartea. A început să aibă contracţii şi a ajuns de urgenţă la spital.

„De dimineață am început să am contracții. Contracțiile se vor diminua de la perfuzii, colul este închis, deci bebe mai are de stat. Sincer, dimineață m-am întrebat dacă today is the day, dar se pare că sunt Braxton Hicks (dureri de travaliu false, care pot fi resimțite în al doilea sau al treilea trimestru de sarcină, n.r.)”, a spus Emily Burghelea pe InstaStory.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.