Anisia Gafton rupe tăcerea după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta nu a încasat premiul de 128.000 de euro

0
Anisia Gafton

Anisia Gafton, câștigătoarea sezonului doi a concursului “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a rupt tăcerea și a dezvăluit nu a primit niciodată suma de 128.000 de euro, despre care s-a vehiculat în presă.

Deși s-a vehiculat că Anisia a plecat acasă cu trofeul, dar și marele premiu 128.000 de euro, blondina a mărturisit că nu a primit niciodată acei bai pentru că premiul nu există, iar acest lucru s-a anunțat și în emisiune.

„Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă.”, a declarat Anisia Gafton, pentru Click!

După competiție, Anisia Gafton a dezvăluit ce avea de gând să facă cu banii pe care i-a câștigat în emisiune. Nu a dezvăluit suma exactă și nici nu știa exact cum o să îi cheltuie. „Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine”, a spus ea pentru ego.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.