Ce sutien să alegi când porți ținute cu spatele gol

0
sutien

Hainele cu spatele gol sunt un simbol al glamourului. Dar pot fi, de asemenea, o opțiune uneori complicată atunci când vrei să păstrezi un sprijin optim pentru sânii tăi.

Dacă porți un top cu decolteu halter cu suficientă acoperire, optează pur și simplu pentru un sutien tip bandeau. Ultra practic și confortabil, se strecoară ușor pe sub top sau pe sub o rochie decoltată la spate. Pe de altă parte, este rezervat sânilor mici și mijlocii cu excepția cazului în care este prevăzut cu balene sau rame.

Un accesoriu care ascunde clemele de sutien

Porți un top sau o rochie cu bretele deschise la spate? Să știi că nu trebuie să renunți la sutien, ci că poți pur și simplu să-l înfrumusețezi ascunzând capsele acestuia, adesea inestetice. Online sau în magazine, poți găsi cu ușurință mici accesorii elegante, care se fixează peste cleme. În formă de fundițe sau flori, iată cum faci mai feminină purtarea sutienului sub un top cu decolteu halter.

Un sutien detașabil

Aceasta este piesa de lenjerie intimă care îți va salva ținuta fără spate: sutienul detașabil. Acest clasic, prezent în multe departamente de lenjerie, este un must have. Curelele îi sunt scoase și prinse, fie în jurul gâtului, fie în spate, în formă de X.

Un sutien încrucișat

Mai puțin prezent pe piață, sutienul încrucișat este totuși ideal dacă porți un top sau o rochie care dezvăluie spatele. În acest caz, uităm evident de bretelele și capsele vizibile. Și dimpotrivă, optăm pentru un sutien cu două benzi încrucișate la partea inferioară a spatelui, sub piept.

Cupe adezive din silicon

Ele vin în toate formele și dimensiunile. Cupele adezive, dacă la prima vedere nu arată foarte estetic, sunt perfecte pentru un top decoltat. Sunt discrete, ușor de purtat și sunt potrivite pentru toate tipurile de corp. Pentru a le purta, pur și simplu așează-le pe sâni, ele se vor lipi automat pe piele.

Capace pentru mameloane

Aceasta este oficial cea mai bună soluție atunci când porți o rochie. Capacele pentru mameloane sunt perfecte pentru sânii mici și mijlocii.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.