Ce sumă a refuzat Andreea Bălan de la Playboy România

0

Andreea Bălan a fost contactată de multe ori de cei de la Playboy pentru a poza nud, însă artista a refuzat de fiecare dată propunerea.

Andreea Bălan avea doar 22 de ani, în 2007, când a realizat un pictorial incendiar pentru revista Playboy. Cântăreața nu a renunța la haine, ci a pozat în lenjerie intimă. Cu toate acestea, vedeta a fost contactată în repetate rânduri pentru a poza nud, însă a refuzat de fiecare dată, scrie Libertatea.

„În fiecare an, Playboy România îmi propune să pozez goală, iar eu îi refuz elegant, pentru că banii nu sunt pentru mine o motivație de a poza goală. Eu pozez sexy pentru cariera mea și pentru a-mi promova proiectele, dar în niciun caz de dragul unei reviste pentru bărbați nu voi poza goală”, explica Andreea Bălan cu ani în urmă.

După ce imaginile cu ea în Playboy au apărut, Andreea Bălan spunea că „vreau să arăt fanilor că am crescut și că nu mai sunt un copil. Sunt o femeie matură și mult mai independentă”.

În 2012, Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea goală, iar părțile intime îi erau acoperite de bani. 

La succesul piesei a contribuit și ipostazele extrem de provocatoare în care cântăreaţa s-a lăsat fotografiată. Andreea Bălan a optat pentru aparițiile goală, acoperită doar de câteva bancnote, tocmai pentru a transmite un mesaj puternic: susține conceptul „girl power”, iar textul era dedicat femeilor care cred că dragostea nu poate fi cumpărată.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.