Ce studii are, de fapt, Smiley. Meseria de bază a artistului nu are legătură cu muzica

0
Smiley

Smiley este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai României. S-a făcut remarcat în industria muzicală cu trupa Simplu, dar de mai bine de zece ani cântă solo și se bucură de un real succes.

Pe numele său real, Tiberiu Andrei Maria, artistul a debutat pe scena muzicală în anul 2001, alături de trupa Simplu. După ce formația în care mai erau CRBL, Piticu’, Omul Negru și Francezu’ s-a destrămat, Smiley a ales o carieră solo.

Puțini sunt însă cei care știu că artistul nu a studiat muzica la facultate, deși liceul a pe care l-a terminat este unul de arte.

Smiley a absolvit Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secția chitară clasică. Apoi, a ales să meargă la Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice din București, pe care a și terminat-o!

Vedeta a avut un rol într-un serial și a fost cooptat în cele mai de succes producții TV din România, „Românii au talent” și „Vocea României”. A fost jurat și la „Superstar”.

Datorită carierei lungi, creată pe forțele proprii, Smiley știe cum să facă profit pe baza talentului său, întrucât cei care îl vor aproape pe artist la un eveniment trebuie să achite cel puțin 7.000 de euro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.