Gabriela Prisăcariu, ironie subtilă la adresa Mihaelei Rădulescu

0
Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a fost juratul surpriză din cea mai recentă gală „iUmor”. În cadrul ediției, Gabriela a fost invitată să susțină un roast.

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a fost una dintre glumele pe care le-a făcut soția lui Dani Oțil.

Într-un mod subtil, soția lui Dani Oțil a făcut o remarcă la adresa Mihaelei Rădulescu, fosta parteneră a prezentatorului TV. În prezent, Mihaela are o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner și locuiește la Monaco. Tocmai acest ultim detaliu a fost folosit și de soția a lui Dani Oțil în roastul ei.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai zis Gabriela.

Anterior relației cu Gabriela, Dani a format timp de 6 ani un cuplu cu Mihaela Rădulescu (52 de ani). Fosta pereche s-a cunoscut în iulie 2008, când prezentatoarea a fost invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, pe care îl regiza la vremea aceea, potrivit unica.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.