Ce spun astrologii despre destinul lui Kate Middleton

0

Se spune despre Kate Middleton că are un destin excepțional datorită unui eveniment astrologic care a avut loc în ziua în care s-a născut.

Privind harta natală astrologică în ansamblu, Prințesa de Wales s-a născut pe 9 ianuarie 1982, în timpul unei eclipse de lună, ceea ce înseamnă că „a venit pe această lume pentru un destin profund, puternic”.

Fiind în zodia Capricorn, Kate și este persoana cea mai potrivită pentru a-și asuma un rol regal. „Una dintre cele mai importante aliniamente de pe diagrama astrologică lui Kate este Jupiter care stă față în față cu casa profesiei și a aspirațiilor, ceea ce o face să aibă capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu când vine vorba de poziția sa publică și de lume”, spun astrologii, potrivit express.co.uk.

Personalitatea Prințesei de Wales se definește, într-o mare măsură, prin particularitățile care vin la pachet cu nașterea ei în Capricorn. În primul rând, nativii din Capricorn sunt foarte axați pe carieră. Sunt cunoscuți ca fiind foarte ambițioși și sunt adesea cei mai buni manageri, CEO și lideri. Potrivit astrologului Kiki O’Keeffe, „talentul lor este de a descâlci situațiile alambicate, făcând ca lucrurile ajung să funcționeze perfect”.

Când vine vorba de planul amoros, nativii din zodia Capricorn sunt unii dintre cei mai buni parteneri. Le place să sărbătorească fiecare realizare a soțului/soției și îi susțin necontenit în tot ceea ce fac. Kate și William au dovedit de-a lungul timpului că o fac o muncă în echipă excelentă. Ea își susține constant soțul prin toate eforturile sale și nu stă pe gânduri când vine vorba să se implice cot la cot cu el în diverse proiecte.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.