Blestemul prințesei de Wales a ajuns la Kate Middleton. Originea lui este legată de Anne Boleyn

0

Vestea bolii lui Kate Middleton a adus în prim plan presupusul blestem pe care-l poartă acest titlu regal.

Blestemul prințesei de Wales care a început pe vremea lui Anne Boleyn 

Prințesele de Wales nu au avut cel mai mare noroc, totul pare să indice că acest titlu nobiliar are în spate un blestem puternic care a început din vremea când Catherine de Aragon, care a fost numită prințesă de Wales când s-a căsătorit cu Arthur Tudor, care a murit la câteva după căsătorie. După moartea primului ei soț s-a căsătorit cu Henric al VIII-lea, care a disprețuit-o mereu, deși avea simpatia oamenilor.

Tragedia lui Catherine de Aragon a continuat, pentru că singurul lucru pe care cel de-al doilea ei soț și l-a dorit de la ea a fost un fiu și nu i-a putut oferi unul, în ciuda celor șase sarcini, singura care a supraviețuit a fost Mary, care avea să devină Mary I a Angliei. Deoarece prințesa de Wales nu i-a oferit fii, Henry a început să se îndrăgostească de Anne Boleyn. 

Ana Boleyn avea o putere foarte mare asupra lui Henric al VIII-lea, așa că a făcut totul pentru a-i anula căsătoria cu Catherine de Aragon. Confruntat cu refuzul Papei Clement al VII-lea, regele Angliei a decis să rupă relațiile cu Biserica Catolică și a întemeiat anglicanismul, așa că a putut să se căsătorească cu Boleyn și a alungat-o pe Catherine până la moartea ei.

Blestemul lui Catherine a trecut la Lady Di, Prințesa de Wales

Presupusul blestem al titlului de Prințesă de Wales l-ar fi moștenit Lady Di de la Catherine de Aragon, care a murit în 1533. A fost nevoie de mulți ani pentru ca o altă femeie să poarte acest titlu nobiliar. În 1981, Diana Spencer s-a căsătorit cu Prințul Charles și a devenit Prințesă de Wales.

După cum se știe, relația ei conjugală cu Charles nu a fost niciodată bună, din moment ce acesta era îndrăgostit de Camila Parker, care i-a fost iubită în toți anii în care au fost căsătoriți, motiv pentru care a simțit disprețul din partea soțului ei, la fel ca și cu predecesoarea ei, Catherine de Aragon. La această teorie blestemată se adaugă și faptul că Lady Di a murit într-un accident de mașină la Paris. Și ca și soția lui Henric al VIII-lea, Diana a fost iubită de britanici. 

Kate Middleton, a treia prințesă de Wales care ar fi moștenit blestemul

Continuând cu această teorie a blestemului care le bântuie pe prințesele de Wales, o avem pe Kate Middleton, care pe 22 martie a confirmat că suferă de cancer și urmează un tratament de chimioterapie pentru a scăpa de boală. Deși nu a precizat tipul de cancer sau cât de avansat este acesta, a spus că a avut luni grele și a menționat cât de greu a fost să le dezvăluie copiilor săi că suferă de această boală. 

În mod logic, oamenii care cred în această teorie pun la un loc faptele și subliniază că este a treia  prințesă de Wales care se confruntă cu o complicație derivată din titlul nobiliar pe care îl poartă. Nu știm care este prognosticul medical al lui Kate Middleton, dar ea a spus că are speranță în ceea ce privește îngrijirea medicală pe care o primește. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.