Ce relație are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divorțul lor

0

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au pus punct căsniciei după 7 ani, în urmă cu un deceniu. Cei doi au fost căsătoriti din 2007 până în 2014. Au împreună un băiat, pe David. 

De 10 ani, Diana Munteanu își crește băiatul singură, însă dezvăluie că a beneficiat întotdeauna de sprijinul fostului soț. Vedeta sustine că nu i-a plăcut să se plângă niciodată de viața de mamă singură.

„Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng. (…) Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor. Niciodată nu zic: «Aoleu, ce mă fac?». Merg mai departe. (…) N-am avut niciodată momentul ca să am nevoie să mă remontez, nu știu cum e. Le iau așa cum vin și le fac ca atare.”, a mărturisit Diana Munteanu pentru Unica.ro.

„Minunat, ca întotdeauna (n.red.: colaborează cu Claudiu Niculescu în creșterea lui David). Așa mi se pare și firesc să fie. Lucrurile nu se vor schimba niciodată în planul acesta. E perfect și așa trebuie să fie, așa consider”, a spus Diana Munteanu despre relația cu tatăl băiatului ei.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.