Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte”

0

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, a suferit o transformare semnificativă de când s-a întors în India. Această schimbare a fost marcată de dorința ei de a-și dedica timpul calității și de reflecțiile sale privind utilizarea social media.

Într-un mesaj public, Andreea Raicu a discutat despre perspectivele sale atât în calitate de creator de conținut, cât și ca utilizator de social media. Ea a subliniat că a început anul în India, o experiență care i-a reamintit cât de valoroase sunt conexiunile autentice și prezența în viață. Această nevoie de autenticitate și prezență se reflectă în dorința sa de a avea interacțiuni reale, atât în relațiile personale, cât și în cele online. 

„Nu vreau să postez pentru că trebuie să postez, pentru că rețeaua o cere, pentru că engagement-ul ar fi mai mare și pentru că videoclipurile ar fi mai vizualizate, că altfel nu mai ești relevant. Nu vreau să mă încadrez în strategii de audiență, în subiecte la modă, în trenduri sau virale, ci vreau să fac lucrurile așa cum le simt, în ritmul dictat de armonia din apropierea mea, așa cum vibrează ele cu mine”, este de părere Andreea Raicu.

Într-un ton sincer, Andreea Raicu a evidențiat zgomotul constant generat de social media. Ea a criticat competiția pentru a atrage atenția cu conținut „extraordinar” și „special”, care uneori poate fi nerealist sau chiar dăunător. Ea a subliniat, de asemenea, inconsecvența dintre aparențele perfecte și realitatea din spatele lor, făcând referire la cazurile de familii aparent fericite cu probleme ascunse.

„Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist…familiile perfecte care în poze își strigă fericirea iar în casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale…sfaturile despre cum să îți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande… pozele pline de filtre care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel. Plus milioanele de story-uri despre orice”, susține ea.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.