Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya

0
Adrian Mutu

Adrian Mutu are o familie numeroase, cu patru copii: doi băieți și două fete, făcuți cu 3 femei diferite.

Cu băieții săi, fostul fotbalist este foarte apropiat, însă pe fiicele sale le vede rar. Și asta pentru că după divorțul din 2013, cea de-a doua lui soție, Consuelo Matos, le-a luat pe fete și s-a mutat în țara natală, Republică Dominicană.

Anii au trecut, ele au crescut, iar acum fostul fotbalist a ajuns în postura de tată de adolescente. Iar dacă pe băieți îi are aproape, fetele sale din al doilea mariaj, lucrurile sunt puțin mai complicate.

Cele două fete vor să își continue studiile în Europa, ceea ce presupune multă birocrație, au intervenit și alte probleme. Mai exact, „Briliantul” s-a văzut în punctul în care și-a dat seama că fiica lui cea mare nu mai este un copil. Adriana și-a făcut iubit, iar gândul acesta nu-l face deloc fericit.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a dezvăluit Adrian Mutu, pentru Fanatik.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.