Ce reguli respectă Lidia Buble ca să își păstreze silueta. Secretul care a ajutat-o să scape de celulită

0

Lidia Buble reușește să stârnească aprecierile admiratorilor săi cu fiecare fotografie postată pe rețelele de socializare.

Vedeta este întrebată adesea care sunt măsurile pe care le ia pentru a arăta atât de bine. Secretul este consecvența, atenția la alimentație și desigur terapiile pe care le urmează de multă vreme. 

Constanța însă atunci când vine vorba despre măsurile pe care le ia Lidia Buble ca să arate bine este masajul cu bambus, ședințe pe care nu le ratează indiferent de programul pe care îl are.

Masajul cu bambus, pe care îl practică de mai bine de 3 ani, o ajută să-și păstreze aspectul tonifiat. În plus, această tehnică de masaj o ajută să scape și de celulită.

„Tehnica lui Dan mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață”, spune Lidia Buble, potrivit unica.ro.

Beneficiile masajului cu bambus sunt numeroase.

„Printre beneficii se numără eliminarea surplusului de apă din organism, pentru că, așa cum știm, femeile rețin mult mai multă apă în organism decât bărbații. Apoi, vorbim și despre tonifierea pielii și voi mai spune că se poate insista acolo unde sunt mai multe probleme, acolo unde sportul nu poate da foarte multe rezultate optime, așa cum este zona genunchilor sau zona de sub ombilic.

Există diferite zone ale corpului unde trebuie să lucrăm cu mai multă răbdare prin masajul cu bambus. Relaxarea este un alt beneficiu bun de luat în considerare. Ajută la ciclul somn-trezire, pentru că, după un astfel de masaj, nu vei mai avea insomnii”, explică Dan Bujor, terapeutul, dar și confidentul Lidiei Buble.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.