Ce nume au ales Andreea și Cabral Ibacka pentru băiețelul lor

0
Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a născut un băiețel în această toamnă. Este al doilea copil al cuplului, care mai are o fetiță, Namiko, de 2 ani.

Mulți s-au întrebat cum îl cheamă de fapt pe micuț, dar iată că actrița a spus cum îl cheamă pe micuț, în cea de-a doua zi de Crăciun.

Cei doi soți au dezvăluit numele copilului printr-un glob pus în bradul de Crăciun. Andreea și Cabral i-au dat băiețelului lor de 3 luni, același nume ca al fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisacariu, Tiago.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

ineva chiar a remarcat acest lucru și a întrebat-o pe Andreea. „Tiago.. Nume frumos… Dar ca al fiului lui Dani Oțil? Concurența cumva? Să vă trăiască copilașii. Frumoși amândoi.”, a scris cineva pe Instagram, la postarea actriței.

„Nu ne-am vorbit. Fiecare a ținut pentru el. Noi alesesem numele din 2018 când ecograful ne-a pus frână, reconfigurati traseul, it s a girl”, i-a răspuns Andreea Ibacka.

Un alt globuleț avea numele micuței Namiko. Cabral mai are o fată pe Inoke, de 19 ani, rezultată din prima căsnicie, cea cu Luana Mitran.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.