Ce este „belly press”, tehnica de sex despre care toată lumea vorbește și care oferă plăcere maximă

0

Apăsarea pe burtă s-ar putea să nu fie cel mai sexy lucru din lume, dar se spune pe rețelele de socializare că este o tehnică sexuală interesantă.

Femeile de pe TikTok s-au bucurat de această tehnică sexuală de ceva timp, videoclipurile obținând literalmente milioane de vizualizări pe platforma de socializare.

Ideea este că, dacă faci sex cu penetrare, apăsând pe abdomenul inferior te va ajuta să-i stimulezi punctul G.

Probabil că nu vrei să-l încerci după ce tocmai ai mâncat sau dacă nu ai mai fost la toaletă de ceva vreme.

Dar, atâta timp cât nu apeși prea tare, Sarah Mulindwa, experta Lovehoney în sex și sănătate sexuală, spune pentru Metro.co.uk că această tehnică are sens.

Țesutul care trece peste zona abdomenului și pelvisului – inclusiv vaginul și clitorisul – sunt strâns legate, așa că există ceva adevăr în tehnica „presării pe burtă”. 

„De multe ori putem fi puțin prea concentrați pe penetrare și uităm de posibilitățile de plăcere de a stimula alte părți ale corpului”, explică ea.

„Presiunea externă poate funcționa foarte bine pentru a activa punctul G, pentru a stimula clitorisul și pentru a vă ajuta să obțineți un orgasm”.

Dar cu siguranță nu doriți să apăsați prea tare – aceasta nu este o parte a corpului care este deosebit de robustă, așa că fiți blând.

„Evitați să aplicați presiune până la punctul de a provoca durere sau vătămare și încercați mai întâi tehnica înainte de a vă ghida partenerul”, ne sfătuiește Sarah.

„Dar atâta timp cât găsești experiența plăcută, este consensuală și tehnica este corectă, nu este rău să o încerci.”

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.