Cătălin Crișan, operat de urgență. Imaginile cu artistul în spital sunt tulburătoare

0

Cătălin Crișan, în vârstă de 56 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. 

Cântărețul a fost operat în regim de urgență, în urma unor dureri îngrozitoare cauzate de o hernie de disc laterală. Cătălin Crișan a împărtășit cu publicul său drama prin care a trecut. El a postat, pe pagina de Facebook, fotografii, dar și un mesaj de mulțumire, adresat doctorului care a efectuat intervenția chirurgicală.

„Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat această răspundere”, a scris cântărețul.

De asemenea, artistul i-a mulțumit și partenerei sale de viață, pentru faptul că i-a fost alături în aceste momente dificile.

„Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a adăugat el.

În trecutul recent, Cătălin Crișan a adoptat un stil de viață sănătos, reușind să slăbească 32 de kilograme în 66 de zile. Artistul a mărturisit că această schimbare a fost determinată de dorința de a avea o viață mai sănătoasă și de a face față fluctuațiilor de greutate.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.