Cât de sexy e fiica lui Crin Antonescu! Face furori pe Instagram

0
Crin Antonescu

Irina Antonescu, fiica fostului politician Crin Antonescu, a împlinit 20 de ani. Tânăra a început să se pregătească pentru o carieră de succes în străinătate.

Fiica lui Crin Antonescu a studiat în cadrul Școlii Britanice din București, iar la finalizarea studiilor liceale, s-a mutat în Bruxelles, unde s-a stabilit alături de mama sa vitregă, fostul europarlamentar Adina Vălean.

După ce și-a încheiat sejurul în Bruxelles, s-a mutat în Marea Britanie, unde a început să studieze la o școală costisitoare, University of King din Anglia. În Anglia, Irina și-a dezvoltat pasiunile pentru modă și călătorii.

Recent, aceasta și-a petrecut un sejur chiar și în Franța, unde a reușit să se bucure de razele soarelui. „M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe contul ei de Instagram, unde se bucură de admirația urmăritorilor.

Irina Antonescu se bucură de o popularitate impresionantă pe rețelele de socializare.

Irina este fructul mariajului lui Crin Antonescu cu Aura, care în 2004, s-a sinucis, în urma unei depresii severe, pe fondul unei boli cumplite. Aura fusese diagnosticată cu cancer ovarian. După tratamente dureroase, cu organismul slăbit și incapabilă să mai accepte suferința, femeia și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etaj.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.